Verwerking en vormgeving van kunststoffen voor producten op maat

We zijn gespecialiseerd in de verwerking van harde kunststoffen en andere composietmaterialen voor de vervaardiging van producten op maat. Wij werken onder andere voor de evenementenbranche, de industriële sector, de medische sector, de horeca en winkels. Wij passen ons aan al uw projecten om producten te maken die perfect aan uw behoeften voldoen!
Ateliers Wauters

LAATSTE NIEUWS !

GOEDKOPERE prijzen voor het Taymar® Gamma

Ateliers Wauters

Ontdek : Ateliers Wauters in beeld

ADRES VAN ONS NIEUW ATELIER:
Rue de la petite Chenevière 72, 6001 Marcinelle

KANTOOR BRUSSEL EN VLAAMSE REGIO'S (ALLEEN OP AFSPRAAK):
Bedrijvencentrum Zaventem, Leuvensesteenweg, 613, 1930 Zaventem

Vormen en bewerken van kunststoffen

Uitgaande van ruwe kunststofplaten of afgeleide materialen, versnijden we op aanvraag, met de hand (paneelzaag), met digitaal frezen of met laser. Wij kunnen kunststoffen van 1 mm tot 20 mm dik buigen. Voor de verlijming van verschillende kunststoffen gebruiken wij procédés die zijn aangepast aan de aard en het gebruik van het product. Wij kunnen de bewerkte materialen polijsten zoals de afwerking bij glas.

Met meer dan 20 jaar ervaring zetten wij ons in voor het bedienen van musea in binnen- en buitenland met vitrines variërend van eenvoudige plexi kap-op-sokkel constructies,  op maat gemaakte glazen vitrine dozen (high-end),  standaard glazen vitrinekasten met aluminium profielen (economisch) en gepatenteerde demonteerbare Frank vitrines in Plexiglas.

Vervaardigen van richtinggevende totems en zuilen, gegraveerde of bedrukte trofeeën in plexi blokken tot 60 mm dik,  demonteerbare of permanente vitrines, plexi lessenaars ontworpen met microfoon- en teksthouders, urnen voor plechtigheden en wedstrijden.

Productie van machinekappen op maat (expertise ter plaatse, gedigitaliseerde tekeningen), opvangtanks (bijvoorbeeld voor condensaten van koelinstallaties), tanks voor chemische producten, houders voor bedrijfsverkeersplannen, nummering van kasten, afschermende scheidingswanden en leuningen in polycarbonaat.

De luxueuze trofeeën van Ateliers Wauters. Dankzij de kwaliteiten van Plexiglas kunnen wij trofeeën ontwerpen die prestigieus, origineel en uiteraard uniek zijn. Elke tekst of afbeelding kan in kleur worden gedrukt of met gezandstraald effect worden gegraveerd. Dankzij lasergravering is het mogelijk elke trofee te personaliseren met de naam van de winnaar.

Wilt u de aandacht trekken met uw logo, merk of product? Wij kunnen u helpen met onze luxe logoblokken, gamma van presentatiematerialen of op maat gemaakte verkoopdisplays. Wij kunnen uw logo in full colour drukken of het laser graveren met een gezandstraald wit effect. We kunnen ook uw logo of object ingieten in een plexi blok.

We hebben een uitgebreid gamma van standaard affiche- en brochurehouders in voorraad. Deze documenthouders kunnen ook gepersonaliseerd worden met bedrukking. Ze kunnen eveneens op maat gemaakt worden. 

Wij zijn exclusief invoerder van Taymar® voor België en Luxemburg. Dit gamma staat bekend om zijn groot assortiment van verschillende soorten brochurehouders. Deze zijn ook direct leverbaar. Door te kiezen voor Taymar® kiest u voor kwaliteit. De helderheid en transparantie van deze producten zijn ongeëvenaard.

Productie van alle soorten verkoopstanden en verkoopdisplays voor showrooms en winkels: vitrines, reclamedisplays, totems, productverdelers.

Productie van reclameborden en signalisatieplaten op basis van uw logo en huisstijl, eventueel met verlichting, van affichehouders voor bewegwijzering of veiligheidsplannen, met de nodige bevestigingssystemen in inox of aluminium.

Creatie van tafels, stoelen, vitrines, rekken, verplaatsbare scheidingswanden van PMMA en aanverwante materialen, plexiglas gootstenen, verlichting.

  • Creaplex transormation et vente de matières plastiques 1
  • Creaplex transormation et vente de matières plastiques 2
  • Creaplex transormation et vente de matières plastiques 3
  • Creaplex transormation et vente de matières plastiques 4

Al 30 jaar tot uw dienst

Wij verkopen en verwerken kunststof en composiet platen, buizen en profielen. Wij maken producten op maat voor vele sectoren (horeca, industrie, ziekenhuizen, winkels, overheid, musea, enz.). Wij bieden ook een breed gamma standaard brochurehouders aan onder het merk Taymar®. Het bedrijf, gevestigd in Châtelineau in de provincie Henegouwen, stelt zijn ervaring, zijn meesterschap en zijn technische kennis ter beschikking van zijn klanten om aan hun precieze eisen te voldoen. Heb je een project of een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we het samen kunnen bespreken.
Wij kunnen zowel een plexi kubus van 30 cm maken om een waardevol voorwerp te beschermen tijdens een tentoonstelling of in museum, als een pvc-opslagtank van 10 m³ om chemicaliën in op te slaan.
Wij aanvaarden bestellingen van één stuk tot grote series van enkele duizenden stuks. Wij werken op basis van tekeningen, modellen of sjablonen. We maken ook éénmalige prototypes.
Wij weten hoe we hout moeten combineren met onze displays of kolommen. Wij kunnen verlichtingssystemen uitwerken, zeefdrukken, vinyl toevoegen, graveren, verschillende onderdelen combineren.

Ontdek onze verschillende realisaties

In beeld: ontdek onze nieuwste ontwerpen en creaties op maat, volgens de verschillende sectoren waarvoor wij werken.

KUNST EN MUSEA

Ontdek onze realisaties voor musea en tentoonstellingszalen.

EVENEMENTEN

Van het ontwerp van uw stand tot de lessenaar, wij zorgen ervoor dat uw evenement opvalt!

INDUSTRIE & VEILIGHEID

Industrie-specifieke toepassingen. Niets is onmogelijk voor onze experts!

TROFEEËN OP MAAT

Ontdek onze realisaties voor musea en tentoonstellingszalen.

BROCHUREHOUDERS

Exclusief importeur van het merk Taymar® voor België en Luxemburg.

VISUELLE COMMUNICATIE

Prestigieuze logoblokken, presentatiedozen, verkoopdisplays, insluitingen.

WINKELS

Winkelinrichting op maat. Rekken, etikethouders en diverse verkoopstanden.

SIGNALISATIE

Ontwerp van uw signalisatie en reclamebord op basis van uw logo en huisstijl.

DESIGN & ARCHITECTUUR

Moderne ontwerpoplossingen voor uw showroom en meubilair.

Vertel ons over uw project !

Vraag ons om een persoonlijke offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ze vertrouwen ons

Of het nu gaat om de inrichting van hun winkel, met standaard displays of designmeubilair, beschermkappen voor de medische sector, bewegwijzering of het ontwerp van hun uithangbord, ze hebben ons hun vertrouwen geschonken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief