Wie zijn wij?

Ateliers Wauters is een KMO gespecialiseerd in de verwerking van harde kunststoffen en composieten zoals: PMMA (Plexiglas), PVC, PC (polycarbonaat), PE (polyethyleen), PP (polypropyleen), PETg/PETa (Vivak), en andere (Dibond - Trespa – Forex…) voor het maken van producten op maat.
Wij maken uw projecten op maat op basis van reeds bestudeerde plannen of op basis van een schets. Wij kunnen zowel een enkel stuk als grote series produceren.

Wij kunnen uw projecten op korte tijd aanvaarden en uitvoeren omdat wij over een grote voorraad standaardmaterialen beschikken. Ateliers Wauters is een bedrijf dat zich in de loop der jaren blijft moderniseren, met klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Wie is en wat doet Ateliers Wauters?

Plastics Wauters, sinds 1956 gespecialiseerd in de verkoop van  bouw- en renovatiematerialen in kunststof, heeft in 2022 een nieuwe onderneming opgericht, "Ateliers Wauters". De derde generatie van de familie Wauters neemt de leiding over. Deze nieuwe afdeling is gespecialiseerd in de "Verwerking en vormgeving van kunststoffen".  Om de nieuwe activiteit snel en efficiënt te ontwikkelen, worden de bedrijven "Creaplex", "Distriplex" en "Artiplex" samengevoegd en overgenomen door Ateliers Wauters.  Deze 3 ondernemingen zijn gespecialiseerd in de verwerking van kunststoffen tot afgewerkte producten voor sectoren zoals: architectuur en design, winkelinrichting, bewegwijzering en signalisatie, evenementen en tentoonstellingen, industrie en veiligheid, kunst en musea, visuele communicatie, op maat gemaakte trofeeën.

Dankzij het behoud van de technische kennis, het productieteam en de ultramoderne apparatuur, biedt Ateliers Wauters u meer dan 30 jaar knowhow en ervaring in alle aspecten van kunststofverwerking en -vorming.

Al onze fabricage- en productieprocessen zijn geautomatiseerd om ons serviceniveau te verhogen en tegelijkertijd de "handgemaakte" kwaliteit van alle belangrijke stadia van de kunststofverwerking te behouden. Wij investeren regelmatig in ultramoderne apparatuur en personeelsopleiding om ons dienstenaanbod en onze productie te blijven verbeteren.


ONZE DOELSTELLINGEN VOOR AL ONZE PROJECTEN

DOELTREFFENDHEID
KLANTTEVREDENHEID
PROFESSIONALITEIT
SNELHEID
FLEXIBILITEIT

Waarom voor Ateliers Wauters kiezen ?

  • Technische meesterschap
  • Geavanceerde apparatuur
  • Een bedrijf op mensenmaat
  • Flexibiliteit en reactievermogen
  • Professionele tarieven

Vertel ons over uw project !

Vraag ons om een persoonlijke offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ze vertrouwen ons

Of het nu gaat om de inrichting van hun winkel, met standaard displays of designmeubilair, beschermkappen voor de medische sector, bewegwijzering of het ontwerp van hun uithangbord, ze hebben ons hun vertrouwen geschonken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief