Nieuws en promoties

Ontdek onze nieuwe producten, promoties en nieuws.

Artiplex, Distriplex en Creaplex fuseren en worden :

Ateliers Wauters

Artiplex, Distriplex en Creaplex worden Ateliers Wauters !

We zijn gespecialiseerd in de verwerking van harde kunststoffen en andere composietmaterialen voor de vervaardiging van producten op maat. Wij werken onder andere voor de evenementenbranche, de industriële sector, de medische sector, de horeca en winkels. Wij passen ons aan al uw projecten om producten te maken die perfect aan uw behoeften voldoen ! 

Promotions

Découvrez nos promotions ou nouveautés. Inscrivez-vous à notre newsletter pour être informé de toutes nos actions .

Protection comptoir COVID-19

Nous offrons actuellement cette protection comptoir au prix de 88 € HTVA , prêt à l’emploi, pose en 5 minutes sans modification du mobilier existant.

DIMENSIONS :

  • Hauteur = 800 mm
  • Largeur : 760 mm
  • Épaisseur : 4 mm
  • Profondeur du retour plié : 250 mm
  • Ouverture fenêtre : 350 x 150 mm

Pour les comptoirs plus, grands , ces modèles peuvent être assemblés bout à bout grâce à deux vis de fixation fournies  (trous déjà présents).

Si vous êtes intéressé, merci de bien vouloir nous envoyer vos coordonnées à Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. pour établir les documents afin d’éviter des attroupements au comptoir en ces périodes de distanciation sociale

Paiement par bancontact à l’enlèvement en notre entrepôt à l'adresse : Rue de la nouvelle usine 1 à 6200 Châtelineau .

Nieuws

In onze nieuwsrubriek vertellen we u iets over ons en onze verwezenlijkingen, onze promoties, we bespreken ook onze sector en wat er nieuw is. Tot slot informeren wij u als wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Ontdek : Ateliers Wauters in beeld

rue de la Nouvelle Usine, 1 - 6200 Châtelineau 

Onze nieuwe website is online

De website van Ateliers Wauters is vernieuwd! Een modernere interface waarmee u intuïtief kunt navigeren om elk van onze diensten te ontdekken, en om in een paar klikken contact met ons op te nemen.
Leer ons kennen door het ontdekken van onze laatste prestaties. Ons werk omvat kunst en architectuur, winkelinrichting, evenementontwerp, industriële apparatuur en bewegwijzering.

Bekijk onze nieuws

Ontdek ons laatste nieuwigheid. Bent u bang dat u een gouden kans mist om zaken te doen?  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief !

Vacatures

We hebben momenteel geen vacatures. Kom regelmatig terug voor nieuwe mogelijkheden.

Vacatures van het bedrijf Ateliers Wauters

Creativiteit en innovatie

Wij zijn altijd op zoek naar het perfectioneren van onze verschillende technieken en naar het verhogen van onze creativiteit in de verschillende domeinen. Wij blijven aan de spits van de technologie door ons personeel op te leiden en te investeren in HIGH-TECH apparatuur om beter aan uw eisen en behoeften te voldoen. Wij luisteren naar onze klanten en staan dicht bij hen.

Vertel ons over uw project !

Vraag ons om een persoonlijke offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ze vertrouwen ons

Of het nu gaat om de inrichting van hun winkel, met standaard displays of designmeubilair, beschermkappen voor de medische sector, bewegwijzering of het ontwerp van hun uithangbord, ze hebben ons hun vertrouwen geschonken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief