Nieuws en promoties

Ontdek onze nieuwe producten, promoties en nieuws.
Ateliers Wauters

Nieuws

In onze nieuwsrubriek vertellen we u iets over ons en onze verwezenlijkingen, onze promoties, we bespreken ook onze sector en wat er nieuw is. Tot slot informeren wij u als wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Promotions

Découvrez nos promotions ou nouveautés. Inscrivez-vous à notre newsletter pour être informé de toutes nos actions .

Protection comptoir COVID-19

Nous offrons actuellement cette protection comptoir au prix de 88 € HTVA , prêt à l’emploi, pose en 5 minutes sans modification du mobilier existant.

DIMENSIONS :

  • Hauteur = 800 mm
  • Largeur : 760 mm
  • Épaisseur : 4 mm
  • Profondeur du retour plié : 250 mm
  • Ouverture fenêtre : 350 x 150 mm

Pour les comptoirs plus, grands , ces modèles peuvent être assemblés bout à bout grâce à deux vis de fixation fournies  (trous déjà présents).

Si vous êtes intéressé, merci de bien vouloir nous envoyer vos coordonnées à Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. pour établir les documents afin d’éviter des attroupements au comptoir en ces périodes de distanciation sociale

Paiement par bancontact à l’enlèvement en notre entrepôt à l'adresse : Rue de la nouvelle usine 1 à 6200 Châtelineau .

Vacatures van het bedrijf Ateliers Wauters

Creativiteit en innovatie

Wij zijn altijd op zoek naar het perfectioneren van onze verschillende technieken en naar het verhogen van onze creativiteit in de verschillende domeinen. Wij blijven aan de spits van de technologie door ons personeel op te leiden en te investeren in HIGH-TECH apparatuur om beter aan uw eisen en behoeften te voldoen. Wij luisteren naar onze klanten en staan dicht bij hen.

Vertel ons over uw project !

Vraag ons om een persoonlijke offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ze vertrouwen ons

Of het nu gaat om de inrichting van hun winkel, met standaard displays of designmeubilair, beschermkappen voor de medische sector, bewegwijzering of het ontwerp van hun uithangbord, ze hebben ons hun vertrouwen geschonken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief