Ten dienste van visuele communicatie

Prestigieuze logoblokken, presentatiedozen, verkoopdisplays, insluitingen.

Visuele communicatie volgens uw visie

Visuele communicatie

Wilt u de aandacht vestigen op uw logo, merk of product? Wij kunnen u helpen met onze logoblokken, presentatiematerialen en verkoopdisplays. Alles wordt op maat gemaakt volgens uw wensen, per stuk of in serie.

Ontdek ons gamma om uw merk, uw artikelen of uw kunstvoorwerpen in de kijker te zetten, bij u thuis, in uw winkel, kunstgalerijen of musea.

Waarom voor een logoblok kiezen ? De luxe uitstraling van dik plexiglas ondersteunt de kwaliteit van uw logo en merk. Deze blokken zijn zorgvuldig gepolijst.

Waarom voor een presentiedoos kiezen ? Deze dozen, samengesteld uit verschillende lagen, worden nauwkeurig ontworpen en vervaardigd na het nemen van de exacte afmetingen van uw producten. Uw product wordt verpakt in een echte blok.

Waarom voor een insluiting kiezen?  Deze blokken hebben geen voegen en uw product zweeft sierlijk in de massa. Maar deze methode kan niet bij alle materialen of vormen. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we snel de haalbaarheid bepalen.

Dankzij de transparantie, de glans en de sterkte van kunststof hebben de displays een luxueuse uitstraling. De levensduur van plastic displays is ook veel langer dan de kartonnen versies. Bovendien worden de meeste kunststoffen gerecycleerd en gemaakt met gerecycleerd materiaal.


Luxe
logoblokken

Op onze plexi blokken kunnen wij uw logo in kleur drukken of het graveren in een gezandstraald wit effect. We kunnen ook uw logo opnemen in een plexiglas blok. U kiest de maat.

Luxueuze
presentatiedozen

In deze mooie volle dozen kunt u uw producten presenteren. Ze bestaan uit verschillende platen, op elkaar geschroefd, met uitsparingen waarin uw producten passen.

Insluitingen

We maken massieve blokken met de insluiting van uw product. Maar deze methode gaat niet voor alle materialen of vormen. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we snel de haalbaarheid bepalen.

Ontwerp van verkoopdisplays

Wilt u uw product onder de aandacht brengen om de verkoop te verhogen? Onze ontwerpafdeling ontwerpt graag de perfecte display voor u. Onze service gaat verder dan de eenvoudige, standaardoplossing. We gaan elke uitdaging aan.

Vertel ons over uw project !

Vraag ons om een persoonlijke offerte en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom voor Ateliers Wauters kiezen ?

Bekwaamheid

Een echt ambacht met industriële middelen op het scherpst van de snede !

Maatwerk

Verwerking van kunststoffen en composieten en vervaardiging van producten op maat.

Onze klanten

Wij werken voor verschillende bedrijfstakken: winkels, hotels, industrie, showrooms, evenementen, beveiliging, medische sector, enz.

Geavanceerde apparatuur

Wij beschikken over de nieuwste technologie en onze apparatuur staat aan de spits van de huidige innovaties.

Standaardproducten

Wij bieden ook een ruim assortiment standaardproducten (in Plexiglas® en van Taymar®).

Materialen

Wij verhandelen en verwerken zowel de meest voorkomende als de meest specifieke kunststoffen en composieten.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Ze vertrouwen ons

Of het nu gaat om de inrichting van hun winkel, met standaard displays of designmeubilair, beschermkappen voor de medische sector, bewegwijzering of het ontwerp van hun uithangbord, ze hebben ons hun vertrouwen geschonken.